Helositeslide

SAUNATONTTU

Samen met HELO ontwierp de wereldbekende gerenommeerde Ristoma Ratia de ultieme saunakachel: de HELO SAUNATONTTU. Verschillende gepatenteerde functies en hoogstaand Europees ontwerp maakt deze kachel onbetwist tot de “beste saunakachel ter wereld”.

Het geheim van de Saunatonttu is de constante warmte opgeslagen in de stenen (ca. 100 kg.) en de super geïsoleerde mantel van de kachel. Enige voordelen van deze unieke saunakachel op een rijtje:

-Super geïsoleerd dus altijd klaar voor gebruik.
-Lage oppervlaktetemperatuur.
-Kinderslot op deksel.
-Gepatenteerde schakelaar op deksel voor aan/uit booster element.
-Handig apart controlepaneel.
-Prachtige vormgeving.
-Kan in hoek geplaatst worden, maar ook voor een raam of in het midden.

Andere kachels van Helo:

 SAGA ELECTRO

De SAGA Electro is een spectaculaire nieuwe kachel, geschikt voor ruime prive-sauna’s of voor commercieel gebruik in hotels, sport- en wellnesscentra  etc. De solide stalen behuizing bevat 200 kilo aan saunastenen die hun warme gloed rondom uitstralen. Door de imposante hoeveelheid stenen en het open ontwerp creëert de SAGA weldadige stoom bij een comfortabele saunatemperatuur. De SAGA is een echte blikvanger en vormt het hypnotiserende middelpunt van uw sauna.

Helo Taika kopieTAIKA

Een unieke kachel voor een unieke sauna. Wederom een ontwerp van de Finse topontwerper Ristommati Ratia.  Geeft uw sauna een magische sfeer (Taika is Fins voor magisch). Wordt gevuld met 65 kilo aan saunastenen. Sprenkel wat water om een betoverende  stoom te ontlokken aan de donkere diepte van deze heksenketel …

 

Helo Cava kopieCAVA

Exclusieve materialen en modern design creëren een sfeer van luxe. Geborsteld staal en speksteen, een fraaie combinatie. Samen met ca. 30 kilo vulkanische stenen geeft de hittevasthoudende speksteen een onvergetelijk zacht en loom saunabad. Warmtestraling, niet alleen opwaarts maar ook via de voorkant van de kachel geven een gelijkmatige temperatuur in de sauna.

Helo Rocher kopieROCHER

100 Kilo saunastenen gevat in een geborsteld -stalen kolom. De stenen omhullen een volledige lengte aan warmte-elementen. De warmte straalt in alle richtingen. Een lepel water op de hete stenen creëert zachte, weldadige stoom. De ROCHER kan vrij staan of verzonken in de onderste bank, met bijvoorbeeld een glazen of speksteen rand geschikt voor verlichting.

ROXX

De HELO ROXX combineert modern industrieel ontwerp met een grote hoeveelheid natuurlijke stenen. Deze imposante kachel van geborsteld staal produceert, als u er water over sprenkelt, aangename zachte stoom, oftewel löyly. De warmte wordt efficiënt opgeslagen in de stenen, hetgeen de ROXX de favoriet maakt bij de löyly liefhebbers.

RING WALL

De nieuwe HELO RING WALL is een stoere stenenkachel, goed geschikt voor familiegebruik. Deze moderne kachel wordt bevestigd aan de wand en bespaart aldus veel ruimte. Een uitstekende keuze voor díe mensen die houden van een praktisch maar stijlvol ontwerp en de aangename zachte stoom van een stenenkachel. Deze kachel levert beide, en neemt niet meer dan een halve vierkante meter ruimte in beslag, inbegrepen de veiligheidszone.

Helo Seidankivi kopieSEIDANKIVI

Deze met speksteen bekleedde kachel vertegenwoordigt het beste op het gebied van technologie en design voor de exclusieve sport- of clubsauna’s. De stijlvolle spekstenen bekleding is niet alleen heel mooi maar geeft ook een bijzonder prettige, gelijkmatige warmte en volle zachte stoom. Met mo-dern bedieningssysteem.

 SKLA MAGMA

De kachel voor grote commerciële sauna’s die een sterke, duurzame en zuinige saunakachel nodig hebben, met rijke stoom en een aangename atmosfeer. Gebouwd voor jarenlang probleemloos gebruik en onderhoud. Leverbaar met een keuze aan bedieningssystemen.