216257HELO SL

De Helo SL is een verbazingwekkende houtkachel:  Het is een krachtige saunakachel en  tegelijkertijd een sfeervolle warmtebron in de vorm van een (open) haard in de kleedkamer, van waaruit u de kachel stookt.

De Helo SL wordt geplaatst in de scheidingswand tussen de sauna en de kleedruimte. Dit dubbele circulatiesysteem garandeert een perfect saunaklimaat, een laag houtverbruik en een bijzondere ambiance. Met gehard glazen deur.

 

239382HELO K

De Helo K- lijn: onze nieuwste houtkachels, met een extra groot stenenreservoir en ons unieke dubbele circulatiesysteem. De Helo-K verwarmt sauna’s van 5 tot 22 m3. Met gehard glazen deur.

 

 

 

 

216249HELO ROCHER WOOD

De nieuwe Rocher Wood combineert een toren van saunastenen met traditionele houtverwarming. De 140 kilo aan stenenmassa wordt bijeen gehouden door een fraai traliewerk van geborsteld staal, waardoor de warmte rondom wordt verspreidt. De dubbele houtverbrandingskamer creëert optimale circulatie en verbranding, laag houtverbruik en uitstoot, en gelijkmatige warmte via de stenen, van boven tot onder.
Ook leverbaar als ‘door de wand’ model.

 

216250HELO UKKOTONTTU

De Ukkotonttu behoort tot de Tonttufamilie, ontworpen door de bekende ontwerper Ristomatti Ratia.
Met unieke eigenschappen, zoals het gepatenteerde drietraps vlammenregulatie systeem, en het speciale deksel dat de warmte in de kachel houdt,  creëert de Ukkotonttu het ideale klimaat voor uw sauna.
Daarbij is de Ukkotonttu een lust voor het oog.

 

 

 

helo-hiidenkiviHELO HIIDENKIVI
De Helo Hiidenkivi is de enige met speksteen beklede sauna houtkachel verkrijgbaar. Deze stoere kachel, bekleed met eerste kwaliteit speksteen zet hier een designstatement neer. Uw sauna straalt comfort en exclusiviteit uit. Speksteen slaat warmte op, en geeft deze vervolgens  gefaseerd weer af, waardoor een behaaglijke warmte ontstaat.

 

helo_esHELO ES

Wat een praktisch en ruimtebesparend idee! Het water verwarmen terwijl u van de sauna geniet. De Helo ES kachels zijn voorzien van een watertank, geplaatst voorin de kachel. De kraan kan zowel rechts als links worden gemonteerd. De opwarmingssnelheid is volledig controleerbaar. Het kostenbesparende ”dual flame” systeem verwarmt uw sauna snel en zuinig.